Om Jazzklubben Kalmar Nyckel


Jazzklubben Kalmar Nyckel har idag cirka 250 medlemmar. Klubbens målsättning är att stärka och utveckla jazzens fortlevnad i Kalmar genom att erbjuda medlemmarna ett jazzutbud med nationella och internationella musiker. Under 40 år har vi arrangerat mer än 300 jazzkonserter. Vi har ambitionen att tillgodose olika jazzmusikaliska inriktningar med en sund ekonomisk framförhållning utan några vinstintressen.


Medlemskap och biljetter i Jazzklubben

För att gå på våra konserter behöver du inte vara medlem. Men om du går på mer än en konsert  under året så har du tjänat in medlemsavgiften. Den är 200 kr/person för 2024 som du sätter in på vårt plusgiro 37 67 34-0. Om du är medlem sedan tidigare skriver du namnet på den/de avgiften avser. Om du vill bli ny medlem kan du använda kontaktformuläret på sidan Kontakt eller tala med oss i kassan vid konserttillfälle.

Entré: 350 kr för medlemmar, 450 kr för övriga. Köp biljett via nortic.se. Länkar finns på jazzklubbenkalmarnyckel.se eller vår samlingssida på nortic.se/dagny/organizer/1225. Insläpp från kl 18 då matgästerna kommer. För lyssnarplatser kan man anlända fram till konserten börjar kl 19.30. För bordsbeställning används biljettypen "inklusive mat" i nortic.se som köps senast söndag innan fredagens konsert. Maten betalas i baren.

Konserterna genomförs på First Hotell Witt, Södra Långgatan 42 i Kalmar av Jazzklubben Kalmar Nyckel i samarrangemang med Länsmusiken i Kalmar län och stöd från Kalmar kommun.


Styrelse


- Johan Sandholm, ordförande

- Sune Jonzén, kassör

- Anders Skarbo

- Kjell Arvidsson

- Ander Lindgren

- Jan Kaldner